Sykkelhjelm.no v/ TK Nethandel
Marielundvej 30, 1. sal, dør 48
DK- 2730 Herlev
Danmark

Kundeservice Norge:

Alle kundehenvendelser gjøres på e-post. Vi svarer raskt og innen 24 timer på hverdager.

E-mail: kontakt@sykkelhjelm.no

Returadresse Norge:

TK Nethandel v/ Sykkelhjelm.no 
Marielundvej 30, 1. sal, dør 48
DK-2730 Herlev
Danmark


En idealistisk sykkelhjelm shop


TK Nethandel er cykelhjelm.dk i Danmark, Fahrradhelm.de i Tyskland, Cykelhjälm.com i Sverige og Sykkelhjelm.no i Norge. Vi ble startet i 2006 i Danmark og har i dag vokst seg til å være en av de største sykkelhjelm shop i Norden. Tanken med Sykkelhjelm.no er å samle det kuleste, bredeste og mest sikre utvalg av sykkelhjelmer.

Spesialister i rullende opplevelser

Bak skjermen finner du ekte sykkelentusiaster som har som mål å gi deg en rimelig og enkel handel som kan glede deg og dine i mange år. Vi er ærlige og rettferdige, og vil gjerne forsikre deg om at vi er til å stole på. Når kundene våre har spørsmål om en sykkelhjelm eller har bruk for gode råd, så kan man alltid sende en e-post. Vi sitter klare til å hjelpe deg og vi er alltid parate til å svare på de sykkelrelaterte spørsmål du måtte ha!

Vi vet at en god kunde er en fornøyd kunde. Derfor bestreber vi oss alltid på å ha en enkel og oversiktlig nettbutik å surfe i, samt å kunne levere raskt.

Finn informasjon om den neste sykkelhjelmen din

På siden vår finner du all den informasjonen du skulle behøve for å foreta det riktige valget når du skal kjøpe en sykkelhjelm. Her er for eksempel en størrelsesguide der du kan lese av størrelse i forhold til målene du har tatt av hodet. Du finner også informative tekster som gjør det lettere for deg å få nok informasjon til å gjøre et godt valg.

Under hver underkategori finner du tekster om forskjellige typer sykkelhjelmer til kvinner , sykkelhjelmer til menn , sykkelhjelmer til barn og sykkelhjelmer til babyer, og du får ytterligere informasjon om ting som er viktig å vite når du skal velge sykkelhjelm til f.eks. barna dine.

Hvilken farge på sykkelhjelmen?

Fargen og mønsteret på sykkelhjelmen din er i høy grad en smakssak, og har altså ingenting med hverken sikkerhet eller komfort å gjøre. Det er kun et spørsmål om utseende. Noen av kundene våre foretrekker en sort, nøytral sykkelhjelm som man ikke legger særlig merke til ute på sykkelstiene, mens andre heller vil ha en hjelm med et spesielt mønster eller en flott farge.

Hos oss finner du sykkelhjelmer av alle slag – med eller uten brem. Vi selger moteriktige og sporty sykkelhjelmer som passer til alle personligheter og ønsker. Som kvinne kan det være det rent praktiske med høyt-sittende hestehale som er et problem når man skal velge hjelm, og for menn er det ofte viktig at sykkelhjelmen er sporty og aerodynamisk. Vi har sykkelhjelmer til alle, og vi selger selvfølgelig alt fra de populære Nutcase-sykkelhjelmene til de klassiske fra tyske Abus. Sortimentet vårt er nøye utvalgt, og fordi vi ikke går på kompromiss med sikkerheten, er både du og barna dine sikret i trafikken med en god sykkelhjelm kjøpt hos oss.

Hvilken størrelse på sykkelhjelmen?

Sykkelhjelmene her i nettbutikken varierer i størrelse fra 44 cm og helt opptil 65 cm. For å finne ut hvilken størrelse hjelm du trenger skal du ta et målebånd og måle omkretsen rundt hodet ditt, litt over ørene og ca. 2-3 cm over øyenbrynene. Det er nemlig der sykkelhjelmen skal sitte. Mål gjerne flere ganger så du er sikker på at du får et helt presist mål, og at hjelmen dermed passer deg perfekt.

Alle priser på Sykkelhjelm.no angis inklusiv 25% MVA. Du avkreves derfor ikke MVA/toll ved mottakelse.